perjantai 27. joulukuuta 2013

Kana-katkarapuwokki

Tai ainakin jotain sinnepäin! Tähän settiin tarvitset reilusti pilkottua sipulia, paprikaa ja keräkaalia, jotka paistetaan pannulla pehmeiksi tilkassa öljyä. Toisella pannulla ruskistin maustamattomat kanasuikaleet ja ihan lopuksi sekaan kaadoin pari pussia sulaneita katkarapuja.
Pehmeäksi paistettujen kasvisten joukkoon heitin purkillisen bambunversoja tuomaan hieman eksotiikkaa. ;) Bambunversot ovat tulleet mulle tutuiksi pakasteen wokkivihanneksista, mutta näyttipä niitä löytyvän säilykkeenä myös kuivahyllystä. Näitä hankin jatkossakin! Mausteeksi kanan pannulle laitoin punaista curry-tahnaa, varsin voimakkaanmakuista valkosipulitahnaa sekä purkillisen kookosmaitoa. Kovassa käytössä meillä on myös kuivattu chili, jota on helppo murustaa ruokaan sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!